logo

Të ndihmojmë dhe fuqizojmë njerëzit që në mënyrë të qëndrueshme

të formojnë dhe përcaktojnë jetët e tyre me dinjitet dhe pavarësi.

projekte

Projekte

Print Print Email Email

Projekte


NEHEMIA shërben me zemër, duar dhe mendje për një jetë me bollëk në Shqipëri. Për këtë arsye projektet përgjatë viteve janë shtuar. Në këtë rubrikë do të gjeni të gjitha projektet e NEHEMIAs, të kategorizuara sipas tre projekteve kryesore: Edukimi, Puna Sociale dhe Mjekësore si dhe Puna Frymërore.

 

arsimi

Edukimi

Ndryshimet e qëndrueshme në shoqëri mund të arrihen vetëm nga një numër në rritje njerëzish të mirëarsimuar dhe të kualifikuar, që do të kenë ndikim në mjedisin dhe shoqërinë e tyre...më shumë

 

 
welfare

Puna Sociale dhe Mjekësore

Të shërbejmë nëpërmjët ndihmës sociale dhe mjekësore. Ne ndihmojmë ata që kanë nevojë për ndihmë mjekësore dhe ushqimore... më shumë

 
 
frymerore_copy_1

Projekte Frymërore

Bashkësitë NEHEMIA janë pjesë e Vëllazërisë Ungjillore Shqiptare... më shumë

 Kërko:
Rezultatet e kërkimit

Rregullore

 

Rregullore e Politikave për sjelljen me fëmijët e të rinjtë dhe mbrojtjen e tyre në Nehemiah Gateway Group

 

Kliko këtu për ta shkarkuar ne formatin PDF

 

 

 

© 2013 Fondacioni NEHEMIA Intranet spacer Webmail spacer Admin