logo

Të ndihmojmë dhe fuqizojmë njerëzit që në mënyrë të qëndrueshme

të formojnë dhe përcaktojnë jetët e tyre me dinjitet dhe pavarësi.

 

Mirëseerdhët


Fondacioni NEHEMIA është një organizatë jo fitimprurëse që shërben në Shqipëri më shumë se 20 vjet tashmë. Fushat kryesore të punës tonë janë: Sociale dhe mjekësore, Edukimi-nga kopshti në universitet si edhe shërbesat frymërore. NEHEMIA shërben në disa qendra në Shqipëri të cilat gjenden në Buçimas/Pogradec, Durrës, Gjirokastër, Has, Pogradec dhe Peshkëpi.

 

Lexoni më shumë mbi NEHEMIA-n


Projekte


homepage-element-al
 

Edukimi

Ndryshimet e qëndrueshme në shoqëri mund të arrihen vetëm nga një numër në rritje njerëzish të edukuar dhe të kualifikuar, që do të kenë ndikim në mjedisin dhe shoqërinë e tyre.

Puna Sociale dhe Mjekësore

Të shërbejmë nëpërmjët ndihmës sociale dhe mjekësore. Ne ndihmojmë ata që kanë nevojë për ndihmë mjekësore dhe ushqimore.

Projekte shpirtërore

Bashkësitë NEHEMIA janë pjesë e Vëllazërisë Ungjillore Shqipëtare.

 

 Kërko:
Rezultatet e kërkimit

Te reja
17 Prill 2014
dsc_0382

Praktika në Shkollën NEHEMIA në Buçimas

3 studente të mësuesisë në universitetin Ludwig-Maximilian në Mynih, kanë ushtruar  për tetë javë praktikën e tyre mësimore pranë shkollës NEHEMIA në prani...më shumë

spacer
© 2013 Fondacioni NEHEMIA Intranet spacer Webmail spacer Admin